Stäng av deltagarnas kamera

Om flera personer i ditt samtal inte delar sin video kan du ta bort dem från listan med skärmar genom att välja att dölja deltagare som inte är video i Inställningar .

Detta kan vara användbart för större möten som ett sätt att städa upp antalet flöden som visas så att du bara ser personer som har sin video påslagen. 

Scroll to Top